“BrasserieJansen is de naam van een brasserie in Zwolle op de nieuwe markt, een fijn plein! Met een zonovergoten terras omgeven door 17e eeuwse monumenten. Jansen heeft een eigentijdse uitstraling met plaats voor zo’n 70 gasten. ‘Een plek waar het draait om mensen. Waar families en vrienden genieten van elkaars gezelschap.

Vanaf 10 uur ’s ochtends is men van harte welkom. “Eet wanneer je er zin in hebt” is het motto. De keuken is open van 10 tot 10 uur en dan is de gehele kaart beschikbaar. Of het nu gaat om te werken met een kopje koffie erbij, of zomaar een toetje te eten of uitgebreid te lunchen, dineren of borrelen met je collega’s; het kan de hele dag door!

Gasten kunnen hele of halve porties als voorgerecht of gewoon als hapje bij de borrel bestellen. Wie wil werken kan gebruik maken van Wi-fi.
De ‘take away’ is lekker makkelijk voor even snel een broodje, koffie of verse jus voor lunch of een flesje wijn met snack voor ’n picknick aan de stadsgracht. Alles wat het leven leuk maakt.
Dát is BrasserieJansen.”